Δημιουργούμε χώρους που έχετε φανταστεί

Προσεγγίζουμε κάθε Project διαφορετικά, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του. Αγαπάμε τα κτίρια και την ιστορία τους. Κάθε έργο είναι για εμάς μια νέα πρόκληση, εξελίσσεται σε μία μοναδική αρχιτεκτονική εμπειρία, στην οποία  αφοσιωνόμαστε ολοκληρωτικά. Ο τόπος, η ένταξη του κτιρίου στο φυσικό του περιβάλλον, η μορφή, η λειτουργικότητα και η σημασία στη λεπτομέρεια αποτελούν πηγές έμπνευσης για μια φρέσκια ιδέα και μια δημιουργική επίλυση.  

Οι Υπηρεσίες μας

Κατασκευαστική υλοποίηση έργου

Κατασκευαστική
υλοποίηση έργου

Μπορούμε να σας παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλές για τουριστικές επιχειρήσεις και αναλαμβάνουμε την εκπόνηση μελετών και αδειοδοτήσεων των τουριστικών επιχειρήσεών σας..

Turn-key solutions / Ολοκληρωμένες λύσεις για επαγγελματίες

Turn-key solutions /
Ολοκληρωμένες λύσεις για επαγγελματίες

Από τη σύλληψη της ιδέας, μέχρι την κατασκευή του χώρου και την λήψη της απαιτούμενης άδειας λειτουργίας του, βρισκόμαστε στο πλευρό του πελάτη, προσφέροντας άριστη επικοινωνία, πλήρη και τακτική ενημέρωση και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Γνωστοποίηση (άδεια) Λειτουργίας Καταστημάτων

Γνωστοποίηση (άδεια) Λειτουργίας Καταστημάτων

Η εταιρεία μας, με δεκάδες γνωστοποιήσεις λειτουργίας καταστημάτων στο ενεργητικό της, αναλαμβάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την γνωστοποίηση της λειτουργίας του καταστήματος σας, ανεξαρτήτως του μεγέθους της επιχείρησης και του του αντικειμένου δραστηριοποίησης της.
Ρωτήστε μας!

Αρχιτεκτονική & Interior design

Αρχιτεκτονική & Interior design

Κάθε project αποτελεί μία νέα πρόκληση για την ομάδα μας, όπου σε συνεργασία με τον πελάτη επιχειρούμε να δώσουμε στο χώρο του πνοή μέσα από τις τελευταία τάσεις της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης.​

'Εχετε κάποιο Project στο μυαλό σας;

Είτε πρόκειται για το σχεδιασμό νέου κτιρίου είτε για ανακαίνιση υφιστάμενου, η σχεδιαστική μας προσέγγιση προκύπτει με το βλέμμα έντονα στραμμένο στη σύγχρονη αρχιτεκτονική, με μοντέρνα και μίνιμαλ διάθεση. Αγαπημένα μας αντικείμενα είναι η κατοικία, σε όλες τις εκφάνσεις της, αστική, εξοχική, πολυκατοικία, αλλά και τα ξενοδοχειακά καταλύματα και οι επαγγελματικοί χώροι.

Εχετε κάποιο Project στο μυαλό σας;