Αρχιτεκτονική & Interior design

Η εταιρεία MARIA GKOUMA δραστηριοποιείται στον τομέα του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και διακόσμησης κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, όπως χώροι εστίαστης και αναψυχής, γραφειακοί χώροι, εκπαιδευτικά ιδρύματα και εμπορικά καταστήματα.

Κάθε project αποτελεί μία νέα πρόκληση για την ομάδα μας, όπου σε συνεργασία με τον πελάτη επιχειρούμε να δώσουμε στο χώρο του πνοή μέσα από τις τελευταία τάσεις της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης. Στόχος κάθε μελέτης Interior design της εταιρείας μας είναι η αναγνώριση των αναγκών και επιθυμιών του ιδιοκτήτη του χώρου και η απόδοση τους με τρόπο που σέβεται το χώρο και αναδεικνύει την αισθητική του. Νούμερο ένα κριτήριο κατά την αρχιτεκτονική μελέτη ή το Interior design αποτελεί η ξεκάθαρη λειτουργικότητα του χώρου, η οποία σε συνδυασμό με τη χρήση καθαρών μορφών εμπνέει στο χρήστη ένα αίσθημα σιγουριάς και εμπιστοσύνης.

Σε κάθε νέο project η αρχιτεκτονική μας ομάδα επεξεργάζεται τα δεδομένα που της δίνονται σχετικά με αυτό από τον εμπνευστή του, αναλύει τις απαιτήσεις του χώρου, επιλέγει τα κύρια στοιχεία που θα τον πλαισιώνουν και τα υλικά που θα τον χαρακτηρίζουν. Στη συνέχεια σε συνεχή επαφή με όλους του εμπλεκόμενους, όπως είναι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, τα απαιτούμενα συνεργεία, γραφίστες, κλπ, προχωρά σε μία αρχική επίλυση του όγκου και ένα σχεδιάγραμμα της λειτουργίας του.

Μόλις οριστικοποιηθεί η ροή των κινήσεων και των μορφών του χώρου, προχωράμε στην αρχιτεκτονική μελέτη ή το Interior design του project, έχοντας πάντα στο νου μας την δυνατότητα υλοποίησης τους. Η συνεργασία με μία ολοκληρωμένη ομάδα ειδικών, αποτελούμενη από αρχιτέκτονες και μηχανικούς κάθε ειδικοτήτων, γραφίστες και κατασκευαστές, οδηγεί σε καινοτόμες προτάσεις με άριστη λειτουργικότητα και με γνώμονα τον διαθέσιμο προϋπολογισμό του κάθε project.

Αρχιτεκτονική & Interior design
Σε κάθε νέο project η αρχιτεκτονική μας ομάδα επεξεργάζεται τα δεδομένα που της δίνονται σχετικά με αυτό από τον εμπνευστή του, αναλύει τις απαιτήσεις του χώρου, επιλέγει τα κύρια στοιχεία που θα τον πλαισιώνουν και τα υλικά που θα τον χαρακτηρίζουν.